Tervezés és telepítés

Telepítés

A Vertigo Group díjmentes felméréssel, személyes tanácsadással és szakképzett telepítőcsapattal vállalja a napelem rendszerek telepítését országos lefedettséggel.

Munkatársaink közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a napelem telepítései terén a lakossági kivitelezéstől, egészen a napelemparkokig.

A szolgáltatótól való engedélyeztetéstől kezdve, a teljes tervezésen át, egészen az új napelemhez szükséges AD-VESZ villanyóra felhelyezéséig elvégezzük feladatunkat!

A napelem rendszer felhelyezését követően ügyfeleink 25-30 évig is elvézehetik a megújuló energia adta előnyöket. Ez hatalmas felelősséget jelent telepítő csapatunk számára, amiket kivétel nélkül teljesítenünk kell!

Akár partnereinknek, akár meglévő termékkel rendelkező ügyfeleinknek vállaljuk a teljes napelemes rendszer telepítését, illetve az ehhez szükséges dokumentációk elkészítését (KÉSZre jelentését).

Válasszon minket Ön is, és tapasztalja meg a Vertigo Group által nyújtott lehetőségeket!

Tervezés

Számos esetben előfordult már, hogy nem győződtünk meg a tervezett napelemes rendszerünk hatékonyságáról, várható termelési eredményeiről.

A megújuló energia igénylői csaknem egy autó árát költenék, vagy éppen költik el arra, aminek valós hatékonyságáról nem győződtek meg, csupán szóban elhangzottak alapján kénytelenek elfogadni a „szakember” véleményét.

Ha már megelégelte a marketing szövegeket és tényeket szeretne, akkor forduljon mérnökeinkhez a teljes tervezett beruházásnak rendszerdiagnosztikájához!

Napelemes rendszerének tervezetét az ingatlan méretpontos 3D elkészítéséhez viszonyítjuk. Ügyelünk az égtájolásra, tető dőlésszögére, árnyékolásra, egyszóval mindenre, ami befolyásolja az energiatermelést!

Legyen az bármilyen napelem, a világon található összes napelem gyártó, összes típusának adataival tudunk dolgozni.

Időjárási körülmények hatásait figyelembe véve, munkatársaink az adott ingatlanhoz legközelebb eső időjárásjelző állomásnak 10 éves statisztikai adatai alapján kalkulálnak.

Az erről készült riportot PDF formátumban adjuk át ügyfeleinknek, mely tartalmazza az alábbi jelentéseket.

  • helyszíni modellezést 3D látványtervben
  • a tetőn lévő napelemek leghatékonyabb elhelyezésének tervét
  • elektromos kábelezést (sztringek)
  • energiafogyasztási profil személyre szabott beállítását
  • havi bontásban a pontos energiatermelést
  • anyagjegyzéket
  • rendszerveszteségi diagrammot
  • rendszerveszteségi tényezőket
  • legközelebbi időjárásjelző állomás technikai adatait

Tervezés elkészítése esetén forduljon munkatársunkhoz az info[at]vertigonapelem[dot]hu vagy a 06-30/687-8898 telefonszámon!